Svjetski dan hrane

3. stu, 2025. | Naslovnica, RN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povodom Svjetskog dana hrane učenici četvrtih razreda posjetili su Srednju strukovnu školu Antuna Horvata.

U suradnji s profesoricama Marijom Katilović i Nevenkom Kokalović te učenicama trećeg razreda slastičara, učenici su se okušali u pravljenju čokoladnih pralina. Naučili su kako i od čega nastaje čokolada, koje su osnovne vrste čokolade te sve potrebne korake za izradu pralina. Zelena milja u kuhinji-praline s porukom održivosti; naziv je naših današnjih pralina.

Bilo je zanimljivo, ukusno i jako slatko! Zahvaljujemo SSŠ Antuna Horvata, njihovim učiteljicama i učenicama na gostoprimstvu!

učiteljica Marijana Raković

Pročitajte još…

Skip to content